Profil

Dreyers Dressage ejes og drives af Iben Dreyer. Iben har redet stort set hele hendes liv og det hele startede da hun fik sin første pony som 5 årig. Som barn var springning det Iben brændte for, men da hun blev 13 og fik sin pony Red Lancer (Skakmat) ændrede dette sig og siden har Ibens store passion været dressuren.

bar1

Efter endt HHX-studentereksamen besluttede Iben sig for at rejse til Tyskland og ride i en salgsstald. Tiden i Tyskland bekræftede Iben i at hun skulle lytte til sit hjerte og leve drømmen ud og gå i lære som berider. Det tyske eventyr sluttede og en ny hverdag startede som berideraspirant på Malling Landbrugsskole. Efter endt skoleophold fik Iben lærerplads hos Brønderslev Rideklub hvor arbejdet hovedsageligt bestod i tilridning af ungheste og undervisning af private og elever fra elevskolen i både spring og dressur på alle niveauer. En ny spændende mulighed åbnede sig dog for Iben da hun fik mulighed for at fortsætte sin lærertid hos Per Skjærbæk, Priess Horses, hvor hun oplevede en nye professionel side af ridesporten. Der var stor fokus på uddannelse af ungheste, og især hingste, der skulle med helt frem i Herning Hingstekåring og til JBK finalerne. Det enormt professionelle miljø bekræftede blot Iben i at hendes valg af levevej var det helt rigtige.

bar2

Under Ibens lærertid hos Per Skjærbæk får hun tilbudt “drømmejobbet” som 1. berider på Stutteri Højris og det stillede Iben i et stort dilemma. Skulle hun vælge drømmejobbet eller fuldende drømmen om at blive eksamineret berider? Efter mange overvejelser og samtaler med Per valgte Iben at takke ja til jobbet på Stutteri Højris.

På Stutteri Højris bestod arbejdet i ridning af topkvalitets dressurheste og både Iben og hestene udviklede sig enormt. Iben havde det fulde ansvar for hestenes træning fra de blev 3 år og frem mod salg. Iben har uddannet flere hest til Prix St. Georg hvorefter de er blevet solgt og fortsat deres uddannelse andre steder i ind- og udland. I sin tid på Stutteri Højris blev det til deltagelse i mange distikts- og landsstævner med Højris hestene og med utallige placeringer som følge.

I starten af 2014 begynder Iben at længes hjem og kombineret med drømmen om at starte som selvstændig vælger hun at tage skridtet fuldt ud. Ved et tilfælde møder Iben ejerne af Worre Stud Farm, June og Mogens Worre-Jensen hvor hun får muligheden for at starte og drive Dreyers Dressage.

I 2018 køber Iben eget ridecenter der nu dagligt danner rammerne om virksomheden og uddannelsen af hestene og rytterne. Ridecentret har alle fornødne faciliteter som bla. 20×60 ridehal med fiberbund, udendørs 20×60 ridebane, longeringsbane, 2020 godkendte bokse og dejlige store folde der ligeledes alle er 2020 godkendte.

bar3