Referencer

Iben Dreyer har igennem flere år trænet, tilredet, fremvist og konkurreret på nationalt plan.

Herunder kan ses et par af de heste Iben har haft fornøjelsen af at uddanne.

Romio Højris

Romio Højris er en Dansk Varmblod vallak fra 2005 efter Blue Hors Romanov og Don Schufro med stort potentiale. Romio Højris er særdeles flot bygget med et passende temperament og har under Iben’s træning gennemgået enorm udvikling og opnået utallige placeringer. Romio Højris’ frie trav får tilskuerne på diverse stævnepladser til at måbe! Iben blev af Everhorse bedt om at fremvise Romio Højris til JBK Horse Show i Odense 2013.

Iben og Romio Højris har dannet equipage siden Romio var 6 år.

Vi har store forventninger til Romio Højris da han har vist sig meget lærenem i de svære samlede øvelser.

Romio Højris er rejst til Andreas Helgstrand. Han er herefter blevet solgt til juniorlandsholdsrytter Celine Rørbæk Silfen.

Herunder kan fremvisningen til JBK ses.

Klik her for at se alle Iben og Romio Højris’ resultater.

Vanja Højris

Vanja Højris er en yderst elegant og feminin hoppe fra 2009 efter Blue Hors Doolittle og Rohdiamant. Vanja Højris har stor personlighed og et kæmpe potentiale, og igennem utallige timers hårdt arbejde har Iben ført Vanja til Dansk Varmblods Unghestechampionats finale i Herning 2014.

Iben og Vanja Højris har dannet equipage siden Vanja var 3 år.

Ibens program til Hingstekåringen 2014 kan ses herunden.

Klik her for at se alle Iben og Vanja Højris’ resultater.

Gaugain af Bækkeskov

Gaugain af Bækkeskov er en færdigkåret Oldenborg hingst. Iben har på grundlaget af en flot og prisvindende avl udviklet en hest der kan konkurrerer på lige fod med Dansk Varmblodsheste og bevist at Oldenborgheste bestemt også kan bruges i dressursporten. Gaugain blev af Iben fremvist til Dansk Oldenborg Avl’s Hingstekåring 2014 i Middelfart med efterfølgende stor ros fra både Dansk Oldenborg Avl’s formand og Trakehner Avlsforbundets formand.

Iben og Gaugain af Bækkeskov har dannet equipage siden hingstekåringen i februar 2013.

Pga. tekniske problemer med musikken træk fremvisningen ud, hvilket gav Iben chancen for at vise Gaugains flotte konkurrenceform med næsten 14 minutters blandede øvelser. Fremvisningen kan ses herunder.

Klik her for at se alle Iben og Gaugains’ resultater.

Lorex Højris

Lorex Højris er en vallak fra 1999 og efter Solos Carex og Looping. Han er en hest med X-faktor og særdeles gode gangarter! Iben og Lorex Højris har deltaget i utallige landsstævner til og med MA og opnået mange placeringer.

Iben og Lorex dannede equipage i ca 3 år.

Lorex Højris er ikke længere i ridning hos Dreyer’s Dressage.

Herunder ses Iben og Lorex Højris.

Klik her for at se alle Iben og Lorex Højris’ resultater.

Herzog Højris

Herzog Højris er en Dansk Varmblods vallak efter Blue Hors Hertug og Kassander. Iben og Herzog Højris har dannet equipage siden Herzog var 3 år og har ikke mindre end 130 starter på konkurrencebanerne. Igennem det flere års lange samarbejde mellem Iben og Herzog Højris har Herzog udviklet sig til en utolig øvelsesstærk og arbejdsvillig hest der har konkurreret på landsplan til og med Prix St. Georg. Herzog Højris har under Ibens træning desuden udviklet stor rutine og de mange træningstimer kommer især til sin ret på konkurrencebanen hvor Herzog Højris virkelig er i sit es!

Klik her for at se alle Iben og Herzog Højris’ resultater.

Rolex Højris

Rolex Højris er en Dansk Varmblod vallak fra 2007. Han er efter Blue Hors Romanov og Kassander. Rolex er nært beslægtet med Mistral Højris.

Iben har redet Rolex Højris i ca 2 år.

Rolex Højris er ikke længere i ridning hos Dreyer’s Dressage.

Klik her for at se alle Iben og Rolex Højris’ resultater.

Delight Højris

Delight Højris er en hoppe fra 2011 efter De Niro og Rohdiamant. Delight er en utrolig ædel hoppe med tre gode gangarter. Hun er blevet redet frem til 1/6 2014 og derefter gået på sommerferie. Hun genoptager træningen til vinter frem imod 4 års championatet.

Iben og Delight Højris har dannet equipage siden januar 2014.

Don Contado

Don Contado er fra 2011 og efter Blue Hors Don Romantic og Robin. Don er blevet tilredet i april 2014 og vi forventer os meget af ham i fremtiden. Don er i øjeblikket på sommergræs så han kan være klar til at ridningen igen går løs til oktober.

Don